Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Proximus Cycling Super Challenge: rij deze maand 616 of 968 kilometer

Op het platform Keep Moving (www.keepmoving.eu) is er nu een nieuwe uitdaging: de Proximus Cycling Super Challenge. Je wordt geprikkeld om deze maand alle kilometers te maken van de Proximus Cycling Challenge-tochten die oorspronkelijk in mei gepland stonden. Eén daarvan is de Grinta! Challenge.

De maand mei stond bol van de klimklassiekers in de Proximus Cycling Challenge. Door het coronavirus zijn verre verplaatsingen naar de diverse fietsbestemmingen niet toegelaten. Maar dat betekent niet dat je de afstanden niet kan fietsen. Gedurende de hele maand mei kan jij de klimklassiekers van de Proximus Cycling Challenge op afstand gaan rijden via het Keep Moving-platform. Ze zijn zelfs verbonden in twee Super Challenges.

De grootste uitdaging is de Super Challenge waarin alle langste parcoursen van de Proximus Cycling Challenge aan elkaar zijn verbonden. Dat betekent een totale lengte van 968 kilometer. In de tweede Challenge zijn de middellange parcoursen van de desbetreffende evenementen aan elkaar geregen. Daarbij gaat het om 616 kilometer. Je kunt de kilometers thuis op de rollen of buiten in de thuisomgeving registreren.

Slaag je erin om de uitdaging uiterlijk 31 mei te voltooien, dan heb je de challenge volbracht en krijg je een virtuele medaille. Daarbovenop maak je kans op een volledige Proximus Cycling Challenge wieleroutfit van Bioracer, ter waarde van 300 euro.

Medaille en prijzen per tocht

Is die 616 of 968 kilometer toch iets te veel? Dan kun je ook de afstanden van de afzonderlijke tochten rijden. Dit zijn: de Grinta! Challenge, de Tour de Namur Cyclo, La Chouffe Classic, Flèche de Wallonie en Tilff-Bastogne-Tilff. Per tocht waarvan je de afstand hebt gefietst krijg je een virtuele medaille en maak je kans op enkele leuke prijzen. Grinta! stelt mooie prijzenpakketten beschikbaar voor deelname aan de Grinta! Challenge.

Schenk je medaille

Je virtuele medailles kan je symbolisch schenken aan de zorgverlener van jouw hart, zo steek je hen een hart onder de riem in deze moeilijke periode. Je kan ook effectief doneren om het onderzoek naar genezende behandelingen en toepassingen te versnellen en een doeltreffend vaccin te vinden. Je helpt elke patiënt vooruit met je steun, hoe klein die ook is (doneren kan al vanaf 2 euro). Doneer hier.

Hoe ga je de virtuele uitdaging aan?

  • Registreer je op het gratis platform Keep Moving
  • Koppel je favoriete sportapp of wearable
  • Kies je afstand
  • Fiets gedurende de maand mei je gekozen aantal kilometers

Gerelateerde artikels