Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Prorace brengt fietsers samen in Willebroek

Prorace brengt fietsers samen. Maandelijks, en op termijn wel vaker, organiseert het merk een rit voor leden van de (gratis) Prorace Club. Op 10 augustus is er een ride die vanuit Willebroek vertrekt.

“Het is niet verplicht met een Prorace te rijden. We willen mensen een leuke tijd laten beleven en hopelijk ook een goede ervaring geven. We stippelen meestal een route van 80 à 90 kilometer uit. Voor ons is 28 kilometer per uur de gemiddelde minimumsnelheid. Tijdens de vorige rit haalden we een gemiddelde van 31 kilometer per uur. Uiteraard hangt dit sterk van de groep af. Ritten vertrekken normaal vanuit Willebroek, maar hier zijn natuurlijk ook uitzonderingen op, zoals de eerste rit die doorging in Nederland”, vertelt Tamara Veraart van Prorace.

De ride van 10 augustus vertrekt ’s ochtends bij het hoofdkwartier van Prorace in Willebroek (Emiel Vanderveldestraat 136, 2830 Willebroek). Deelnemers worden voorzien van een drankje en tappen eventueel wat energie voor onderweg. Er gaan een volgwagen en twee wegkapiteinen mee die de rit zo goed mogelijk begeleiden. Na afloop worden de deelnemers verwend met een hapje en een drankje.

Acties

“Uiteraard hebben we ook steeds acties. Zo kan men gratis een broek van Q36.5 of Alé testen tijdens de rit. Verder mogen deelnemers na de rit hun fiets gratis poetsen met Peaty’s producten en en kunnen ze een verrassingspakket winnen na deelname aan onze quiz.”, zegt Veraart.

Gerelateerde artikels