Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Politie tikt fietsende Arnold Schwarzenegger op de vingers

Filmster rijdt in station op snelle e-bike.

“Fietsen in het centraal station van München is helaas ook voor de Terminator verboden.” Die tekst stuurde de politie in Duitsland afgelopen weekend de wereld in toen ze niemand minder dan Arnold Schwarzenegger in de kraag had gegrepen. Met een berisping, een boete en een selfie kwam de geboren Oostenrijker ervan af.

Gemakkelijk ging het overigens niet om Schwarzenegger, rijdend op een speed pedelec, tot stilstand te dwingen. De politie sprak een andere fietser aan die beweerde de bodyguard van Schwarzenegger te zijn. Hij moest snel door om zijn persoon niet uit het oog te verliezen, gaf hij de dienstdoenders nog mee. De politie dacht aanvankelijk dat het om een slechte grap ging. Even later kwam de politie twee fietsers tegen: de bodygaurd, nu inderdaad samen met Schwarzenegger.

De acteur, ook voormalig gouverneur, verontschuldigde zich bij de politie voor de overtreding, ook namens de bodyguard. ‘Terminator’ maakte als goedmakertje een foto met de politie. Schwarzenegger is in Zuid-Duitsland om het Oktoberfest te vieren. 

Gerelateerde artikels