Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Peak Level maakt je mentaal sterker

Peak Level verzorgt in elke Grinta! een pagina rond mental coaching en pakt dit najaar in Brugge en Nokere met een aantal workshops uit.

De Mental Academy van Peak Level bestaat uit een introductie (“Wat is mental coaching precies?”) waarna in vier sessies telkens op één specifieke mentale sterkte wordt ingezoomd. Komen achtereenvolgens aan bod: krachtige doelen stellen en focus houden op wat er echt toe doet, vertrouwen bouwen in alle omstandigheden, druk gebruiken als bron voor betere prestaties en tenslotte mentale kracht veranderen: routines ontwikkelen op weg naar succes.

De Mental Academy vindt telkens op dinsdag van 19 tot 21 uur plaats. In Nokere op 9 oktober, 23 oktober, 13 november, 27 november en 11 december. In Brugge op 16 oktober, 6 november, 20 november, 4 december en 18 december. De Mental Academy staat open voor sporters van elk niveau en begeleiders. Aan een Mental Academy deelnemen kost 240 euro, meer info en inschrijven bij Jeroen Keymolen op jeroen.keymolen@peaklevel.be