Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Pas Normal Studios lanceert nieuwe collectie van aansluitende en aerodynamische kledij

Het Scandinavische merk van hoogwaardige fietskledij Pas Normal Studios brengt met zijn nieuwste collectie van fietskledij, de SS22 mechanism, zomerse kleuren, aerodynamica en een naadloos design samen in een tenue.

De nieuwe mechanism-collectie is gemaakt als performance-kit van Pas Normal Studios, ontworpen voor de meest veeleisende uren op de fiets. De kleuren hebben een update gekregen en veel meer damesitems dan voorheen zijn beschikbaar geworden. Het merk benoemt zijn nieuwste tenue als ‘een tweede huidlaag’, waarmee ze het aansluitende en het naadloze materiaal van de tenue willen benadrukken. Zo aansluitend, ademend en aerodynamisch dat de tenue kan doorgaan voor jouw tweede huid!

Om het shirt en bib shorts te vervolledigen, ontwierp Pas Normal Studios ook verschillende nieuwe gilets, basislagen, jassen, sokken en andere accessoires. Samen met de nieuwe collectie lanceert Pas Normal Studios ook een campagnevideo, die voor de gelegenheid werd opgenomen in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá, het land van toonaangevende namen uit het wielerpeloton als Egan Bernal, Nairo Quintana of Fernando Gaviria.

De Mechanism Spring/Summer 2022 collectie is vanaf 2 maart 2022 online en bij retailers wereldwijd verkrijgbaar.