Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Opendeurweekend bij Fietsen Gaethofs

Wil je het nieuwe fietsseizoen met nieuw materiaal beginnen? Doe dan je voordeel tijdens de opendeurdagen (2 en 3 maart) bij Fietsen Gaethofs in Herk-de-Stad. Bij aankoop van twee fietsen krijg je een gratis fietsendrager.

Met meer dan 400 vierkante meter aan showroom met de laatste fietsmodellen van ruim 10 topmerken heeft Grinta! Store Fietsen Gaethofs een zeer uitgebreide collectie. Er is aanbod voor allerlei type fietsers. Niet alleen voor de sportievelingen, maar ook voor onder meer trekkingfietsers, stadsfietsers, kinderen en forenzen. Fietsen Gaethofs positioneert zich tevens als e-bikespecialist. De zaak heeft elektrische mountainbikes en racefietsen, reguliere e-bikes en nog snellere speed pedelecs. Daaromheen biedt Fietsen Gaethofs een collectie van bijbehorende accessoires en uitrusting.

Persoonlijk advies

Bij de aankoop van een nieuwe fiets laat het team van Fietsen Gaethofs klanten niet alleen staan. De specialisten helpen en adviseren graag, zodat mensen met de perfecte fiets naar huis gaan. Er wordt, zo belooft Fietsen Gaethofs, de tijd genomen om alle opties te overlopen. Bij twijfel tussen meerdere modellen zijn testritten mogelijk. Er is namelijk een uitgebreide collectie aan testfietsen beschikbaar. Fietsen Gaethofs adviseert tevens over de fietspositie.

Onderhoud en reparatie in eigen werkhuis

Het bedrijf beschik over een moderne werkplaats en een team van geschoolde techniekers. Zij staan klaar om fietsen tot in de puntjes te onderhouden en te herstellen. Klanten die wachten tijdens onderhoud krijgen een tas koffie. Duurt het wat langer, dan wordt een vervangende (leen)fiets aangeboden. Fietsen Gaethofs organiseert zo nu en dan praktische workshops en demo’s, zodat mensen zelf aan de slag kunnen.

Gerelateerde artikels