Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Op Koers! verhuist naar 13 februari 2022

Dit jaar géén Grinta! OP KOERS! op zondag 10 oktober. We stellen deze informatie- en workshopdag voor fietsers uit naar zondag 13 februari 2022.

OP KOERS! is een event waarbij je je via infosessies en workshops van experten klaarstoomt voor het nieuwe fietsseizoen. Normaal was OP KOERS! voorzien op zondag 10 oktober 2021 maar deze editie is uitgesteld naar zondag 13 februari 2022. Onze info- en inschrijvingspagina wordt binnenkort vernieuwd.

“We hebben het gevoel dat er dit najaar een overkill aan evenementen is en voelen de terughoudendheid om in te schrijven bij een aantal fietsers in het post-coronatijdperk”, aldus hoofdredacteur Frederik Backelandt. “Bovendien willen we de mensen die zich inschrijven het best mogelijke menu aanbieden. We hadden sterk het gevoel dat we dit met een voorjaarseditie van OP KOERS! beter konden realiseren. Vandaar de beslissing om uit te stellen naar het prille voorjaar van 2022, een moment waarop fietsers hunkeren om ‘op koers’ te worden gezet richting hun nieuwe fietsdoelen.” Wie zich reeds inschreef voor OP KOERS! van 10 oktober zal twee opties krijgen: ofwel de inschrijving omboeken naar 13 februari 2022; ofwel vragen om terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

Groepsrit op 9 oktober

De groepsrit OP KOERS! van zaterdag 9 oktober 2021 blijft wél behouden. “Die staat in het teken van het honderdjarig jubileum van Shimano”, zegt Frederik Backelandt. “De ingrediënten zijn veel beleving, een mooie fietsroute, goede catering met een tussenstop in een koffiebar en een pastalunch achteraf in het Wielercentrum Eddy Merckx. Echt iets om naar uit te kijken. En dat voor slechts 20 euro.” Inschrijven voor deze groepsrit doe je hier.

Gerelateerde artikels