Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Op deze events kan je je droomfiets uitproberen

Fietsen en onderdelen zijn tegenwoordig schaars. De vraag is groter dan het aanbod. Dat betekent echter niet dat je het nieuwste materiaal niet kan gaan uittesten. Op volgende events kan je materiaal uitproberen!

31 juli

Grit! Gravel Fest

Voor of na je gravelrit doorheen het Vlaams-Brabantse Hageland, kan je rond het Sven Nys Cycling Center in Baal op een kortere fietslus de gravelbikes van zeven aanwezige fietsmerken uitproberen. Het gaat om Trek, Specialized, Canyon, Classified, Ridley, Origine en Felt.

Het testen zelf is gratis. Deelnemen aan de tochten van Grit! Gravel Fest is dat niet niet: daarvoor schrijf je je hier in.

19 september

Grinta! Test Fest Oudenaarde

Eén dag na de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen kan je de fiets van je dromen testen tijdens Test Fest. Op het evenementenplein voor het stadhuis van Oudenaarde vind je het testdorp waar van 10 tot 17 uur ruim 150 testfietsen klaar staan om door jou getest te worden. Het lijstje met aanwezige merken dikt nog steeds aan. Dit is de voorlopige lijst: Basso, BMC, Cannondale, Classified, Isaac, Look, Merida, Origine, Pinarello, Prorace, Ridley, Merckx, Specialized, Stevens, Thompson, Wilier.

Inschrijven doe je hier.

16 oktober

Grinta! Test Fest Valkenburg

In de authentieke omgeving van de Amstel Gold Race kan jij de hele dag (van 10 tot 17 uur) aan de bak. Vanuit het Shimano Experience Center zullen ongeveer 150 testfietsen klaar staan om door de deelnemers van Grinta! TEST FEST getest te worden. De lijst met de aanwezige merken is nog verre van volledig. Voorlopig hebben bevestigd: Cannondale, Classified, Look, Merida, Pinarello, Prorace, Ridley, Merckx en Stevens.

Inschrijven doe je hier.