Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Oef! Fietsster komt vast te zitten op spoorwegovergang

Een fietsster in het Engelse West Sussex zal afgelopen week toch behoorlijk wat zweetdruppels van haar voorhoofd hebben geveegd... De dame kwam vast te zitten op een spoorwegovergang, nadat ze onder een sluitende boom was doorgereden. Ze werd ternauwernood gered.

De spoorboom kwam al naar beneden toen de dame in onderstaande video de overgang opreed. Eenmaal aan de andere kant kon ze niet meer verder. De spoorboom, met een afsluiting aan de onderzijde, was en bleef gesloten. De fietsster probeerde in alle macht de boom te heropenen, maar er viel nauwelijks beweging in te krijgen.

Gelukkig voor de fietsster liep het goed af. Een toezichthouder keek via een camera van afstand mee en was in staat een horrorscenario te voorkomen. Hij liet de trein langer wachten en heropende de slagboom. “Maar als ze dit bij een automatische boom zonder toezicht had gedaan, was ze het haasje geweest”, zeggen de Britse autoriteiten.

Belangrijkste les dit je uit dit verhaal kunt trekken: denk nog eens twee keer na als je in eenzelfde situatie zit. Is de haast het waard zo’n risico te nemen? Wacht liever wat langer in plaatsen van met je leven te spelen.

Gerelateerde artikels