Actua

SKS Germany werft 25 producttesters

Altijd al eens een steentje willen bijdragen aan productontwikkeling? SKS Germany zoekt 25 producttesters die hun praktijkervaringen willen delen. Deze campagne is omgedoopt tot Test- en Houdactie.

Indrukwekkende nieuwigheden bij Cube voor 2022

Het Duitse Cube heeft een enorm uitgebreid gamma en dat kreeg zonet zijn jaarlijkse opfrisbeurt. Tegenwoordig vind je alleen nog racefietsen met schijfremmen, komt er een nieuw carbon gravelframe en een nieuwe, snellere Agree-comfortracer, wordt de crossfiets van Tormans CX lichter, worden alle betaalbare hardtails vernieuwd, en zijn de XC-fully’s nog lichter en beter geworden.

Spectaculair: Japanner doet vijfkamp op de fiets

De Japanse trialbiker Tomomi Nishikubo is net als wij helemaal in de ban van de Olympische Spelen in zijn land. Trial is geen olympische sport, dus zet hij de vijfkamp naar zijn hand. Bekijk het indrukwekkende filmpje hier!

Canyon Inflite met nieuwe specificaties en kleuren

We zitten met ons hoofd nog vooral bij de wegkoersen en olympische baanwedstrijden. Achter de schermen is de tweewielerbranche al druk doende met de productlanceringen voor het komende cross-seizoen. Canyon heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd binnen haar Inflite-lijn.

Speciale tube van Vittoria en A. Dugast voor L’Eroica

A. Dugast werd in mei dit jaar onderdeel van de Vittoria Group. De tijd is nu rijp voor de lancering van het eerste gezamenlijke product van de bandenmakers. Het gaat om een tubular band voor L’Eroica (Limited Edition).

Velocio lanceert Europese hersteldienst voor beschadigde kleding

Rijd je rond in fietskleding van Velocio en is er iets stuk? Velocio heeft vanaf nu Europese hersteldiensten. Voor het Europese vasteland werkt het samen met What Happened in Slovenië. Voor Britse fietsers wordt de reparatieservice geleverd door Apidura.

Nieuw van PRO: de Vibe EVO cockpit

Met de Stealth EVO had PRO al een vaste combinatie van stuur en stuurpen in het gamma, maar die cockpit was z’n houdbaarheidsdatum al eventjes voorbij. De drang naar totale integratie en de nieuwe manier van fietsen dreef PRO tot de ontwikkeling van een compleet nieuwe cockpit, de Vibe EVO.

Op deze events kan je je droomfiets uitproberen

Fietsen en onderdelen zijn tegenwoordig schaars. De vraag is groter dan het aanbod. Dat betekent echter niet dat je het nieuwste materiaal niet kan gaan uittesten. Op volgende events kan je materiaal uitproberen!

Dit zijn de Grinta!-events voor deze zomer!

Het is niet alleen een koerszomer, het is ook een fietszomer! In de maanden juli en augustus kan je op volgende events fietsen met de nodige grinta. Trek snel een spurtje en schrijf je in.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE