Actua

Test je wielerkennis in Gelijk nen Echte WK-quiz

Hoe goed ken jij de wielergeschiedenis? Denk je heel veel te weten van de gebeurtenissen in eerder verreden wereldkampioenschappen? Doe dan mee aan de Gelijk nen Echte WK-quiz (vrijdag 17 september). Met jouw deelname steun je de preventieprojecten van Kom op tegen Kanker.

Ex-prof Hoogerland wint veertigste Ötztaler Radmarathon

Zondag werd de veertigste editie van de Ötztaler Radmarathon verreden. In de uitslag dook een opvallende, bekende naam op: die van de Nederlandse ex-prof Johnny Hoogerland. Hij soleerde naar de winst. Hoogerland voelt zich als een vis in het water in het Oostenrijkse, hij exploiteert er sinds enige tijd ook een (fiets)hotel.

NAKED: de UYN-fietsschoenen die blote-voeten-gevoel bezorgen

NAKED is de naam van de nieuwe fietsschoenen van UYN. Deze hebben de structuur van een sok (volledig zonder naden) en presteren als een schoen. Dat wil zeggen dat ze onder meer stabiliteit aan de voet bieden en voor prima krachtoverbrenging zorgen.

SKS Germany lanceert vijf nieuwe vloerpompen

SKS Germany brengt met de ‘Staande Vijf’ een vijftal nieuwe vloerpompen op de markt voor 2022. Deze zijn geschikt voor zowel hobbyfietsers als professionals in de werkplaats. Ingedeeld in de categorieën Eco, Comfort en Pro heeft SKS Germany voor iedereen een passende pomp.

Lindemans Lambic Tour: vertier op Autoloze Zondag

De inschrijvingen voor de Lindemans Lambic Tour (zondag 19 september) zijn geopend. Dit fiets- en wandelevenement is een initiatief van Brouwerij Lindemans. Hiermee wil de brouwerij mensen meer bewust maken van duurzame alternatieven voor de auto.

Speed On Wheels: de nieuwe kledinglijn van Niki Terpstra

Niki Terpstra begint een eigen kledingmerk voor fanatieke wielrenners en mountainbikers. Dat doet de Nederlander in samenwerking met FUTURUM. Het merk gaat door het leven als Speed On Wheels. Deze naam gebruikt Terpstra al langer als hashtag op social media.

Dit lees je in Grinta! 87

Grinta! 87 is een razendsnelle editie. Het hoofdthema is aerodynamica met als klapstuk een dagje testwerk in de windtunnel. En uiteraard staat ook het WK wielrennen centraal. Met 52 bladzijden extra gravelnieuws komt ook de gravelrijder aan z’n trekken.

WOT Classic biedt vertier aan álle fietsers

Warden Oom Trappers maakt zich op voor een sportief weekend. Op zaterdag 4 en zondag 5 september is de wielerclub gastheer van de WOT Classic, ideaal voor liefhebbers van zowel on- als offroad. Het event heeft een plaats op de Coppa Grinta!-kalender verworven.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE