Actua

Dit is’m dan: de nieuwe Ridley Noah Fast

Ook bij Ridley hebben ze de kunst van het ‘online teasen’ al goed onder de knie, vandaar dat we de voorbije dagen en weken al een aantal foto’s en filmpjes zagen opduiken die pers en publiek warm moesten maken voor de komst van een nieuwe aerofiets. En dit is’m dan: de nieuwe Ridley Noah Fast.

Peugeot Classics Vandecasteele: twee dagen wielerpret voor jong en oud

De Peugeot Classics Vandecasteele (14-15 juli) is volgende week toe aan de tiende editie. Deelnemers krijgen ook tijdens deze bijzondere editie een gevarieerd programma aangeboden met tochten voor jong en oud en geoefende en minder geoefende fietsers. De organisatie staat als een huis, en dus is de Peugeot Classics Vandecasteele opgenomen in de Coppa Grinta!.

Sportfiets vervoeren nog makkelijker met SeaSucker HUSKE

Mocht je nog twijfelen over de aanschaf van een SeaSucker fietsendrager, dan is het lezen van dit artikel ongetwijfeld de moeite waard. Je sportfiets transporten is immers makkelijker dan ooit tevoren met de gloednieuwe SeaSucker HUSKE. Waar je voorheen voor elke fiets met een andere aansluiting de adapter moest wisselen, is dat nu verleden tijd.

Turbo Como: krachtig en comfortabel

Snel fietsen is leuk, maar een beetje extra comfort kan nooit kwaad. Met de Turbo Como combineert Specialized haar krachtige Turbo technologie met een comfortabele zit.

Wereldkampioen Sagan verschijnt in stijl aan de start van de Tour

Een voorname kandidaat voor het groen in de Tour de France is Peter Sagan. De Slowaak die de groene trui al vijf keer won, verschijnt zaterdag in stijl aan de start van de eerste etappe in Noirmoutier-en-L’île: met een nieuwe Limited Edition 100% bril.

Zijn dit echt de eerste zadels van Ere Research?

Na een complete lijn van racefietsbanden komt het piepjonge Zwitserse bedrijf Ere Research nu met een eerste serie zadels op de markt, de Genus en de Omnia, die allebei een unieke eigenschap hebben: je kunt de flexibiliteit ervan instellen. Tijdens het fietsen!

Mavic brengt Tour-edities van wielen en schoenen

Ze hebben dan wel een link met de Tour de France van dit jaar, maar met zulke prachtige designs ligt de houdbaarheidsdatum van de limited edition Mavic wielen en schoenen vele jaren voorbij 29 juli, de einddatum van deze 105e Tour.

Garmin lanceert touring-gps

De Edge Explore is de nieuwste loot aan de toch al wijd vertakte boom der fietsgps’en die Garmin-wortels heeft*. Toeren en avonturieren, daarvoor is deze elegante nieuweling bedoeld, aldus Garmin.

Nieuwe beachracer van Koga

Niet alleen de Tour start dit weekend, ook Eurobike gaat opnieuw van start. Koga denkt alvast vooruit en mee met de groeiende schare beachrace-liefhebbers, en introduceert in Friedrichshafen een pure wedstrijdbike voor op het strand.

Speciale paintjobs voor Bianchi-boegbeelden

De Tour is daar weer! Tijd om de helden die het gaan moeten ontgelden – fysiek althans toch, want zo’n Tour, dat is best aanpoten – vooraf alvast te verwennen. En waar doe je dat beter mee dan met een speciale editie van het strijdwapen waarop al die fysieke labeur wordt uitgevoerd? Bianchi maakte voor de twee speerpunten van Team LottoNL-Jumbo opvallende, handbeschilderde Oltre XR4 frames.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE