Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Mooi wielerevenement op komst: Kwaremont-Belisol Classic

De mooie wielerevenementen volgen elkaar deze weken in hoog tempo op. Komend weekend (28 en 29 april) is er bijvoorbeeld de Kwaremont-Belisol Classic. Deze rit is opgenomen in de kalender van de Coppa Grinta!.

Deelnemers aan de Kwaremont-Belisol Classic worden gastvrij onthaald en krijgen een mooi parcours aangeboden. Er zijn vier ritten uitgezet, elke afstand is voorzien van pijlen. De afstanden variëren van 40 en 65 kilometer tot 100 en 130 kilometer. De routes gaan over rustige en landelijke wegen. Voor de minder grote liefhebbers van kasseien is er een omleiding voorzien rond de Oude Kwaremont.

De start- en aankomstplaats is Hoeve Vandewalle, gelegen aan het Sportpark in Kuurne. Na aankomst is er een gezellige après-bike bij Hoeve Vandewalle. Om de deelname van fietsende vrouwen te stimuleren, krijgt deze groep een attentie. Voor alle deelnemers is er een douchegelegenheid voorzien. Tevens krijgt men na aankomst een boterham à volonté.

Coppa Grinta!
De Kwaremont-Belisol Classic is onderdeel van de Coppa Grinta! Dit is een circuit van veertien toertochten, gespreid over Vlaanderen en gereden van februari tot september. Coppa Grinta!-tochten staan voor kwaliteit en fietsbeleving, van start tot finish. Wie de Coppa Grinta!’s fietst, maakt kans op leuke prijzen. Het principe is simpel: hoe meer je er fietst, hoe vaker je wordt beloond. Je maakt kans op de hoofdprijs: een Cannondale racefiets ter waarde van 2.999 euro. Lees meer.