Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Michel Wuyts en Geert Vandenbon theater in met wielervoorstelling

Dag & Nacht Koers! is de naam van de voorstelling met nieuwe verhalen en liedjes.

Het succes van het theaterproject van Michel Wuyts en Geert Vandenbon, krijgt een vervolg. Na vier seizoenen en meer dan vijftig voorstellingen van Planeet Koers! hebben beide heren opnieuw de handen in elkaar geslagen. Dag & Nacht Koers! is de naam van de voorstelling met nieuwe verhalen en liedjes.

De voornaamste onderdelen van de voorstellingen zijn menselijke verhalen en sterke liedjes met wielersport als rode draad. Michel Wuyts en Geert Vandenbon draaien dit seizoen twaalf voorstellingen waarvan eentje in Nederland. Voor volgend seizoen staan er al acht boekingen en zijn er enkele opties in de agenda genoteerd. Er zijn dus genoeg momenten om Michel Wuyts en Geert Vandenbon te zien. Het gaat om avondvullende voorstellingen. 

Michel Wuyts is de stem van de koers. Hij is een heerlijk verteller. In Dag & Nacht Koers! fietst hij door het hoofd van de sterkste karakters uit de koers. Bovendien heeft hij oog voor het grote verhaal en de kleine kantjes. Zijn kompaan en muzikant Geert Vandenbon zet hem uit de wind met fijne wielerliedjes die bruggetjes maken van de ene passage naar de andere. De voorstelling wordt ondersteund door mooi fotomateriaal (via projectie). 

Geert Vandenbon is ook bekend van zijn voordracht over de geschiedenis van de Ronde van Vlaanderen. Hij trekt al vijf jaar Vlaanderen rond met zijn verhaal. Het is een verhaal dat steeds actueler wordt en bedoeld is voor iedereen die van koers en Vlaamse geschiedenis houdt. Dit seizoen staan er meer dan twintig voordrachten gepland en ook volgend jaar staan ze gepland. (foto: Pinguin Bookings)

Gerelateerde artikels