Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meefietsen met Cannondale renners

Indoor Group Ride op 11 februari via Zwift.

Meetrainen met profrenners? Het kan zomaar, aanstaande zaterdag, via de virtual reality wereld van Zwift. In samenwerking met Tacx rijden enkele profs van het Cannondale-Drapac team mee in een Group Ride.

De renners zullen deelnemen vanuit hun trainingskamp in Girona, Spanje. Jij en jouw collega-fietsers zijn uitgenodigd om mee te doen vanuit jullie eigen huis. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Vergeet dus niet om je vrienden uit te dagen om ook me te doen.

De rit zal live worden uitgezonden op de Facebook-pagina van Tacx. Houd het  Facebook-evenement in de gaten, daar worden updates aangekondigd, zoals welke renners zullen deelnemen. Er zijn al twee renners bekend: Toms Skujiņš en Brendan Canty!

De start is om 16:00 (UTC+1) | 10.00 (EST)
Amsterdam 16:00 | Girona 16:00 | London 15:00
New York 10:00 | Chicago 9:00 | Los Angeles 7:00

Ook wie nog niet in topconditie is kan meedoen. De bedoeling is om een mooie en ontspannen zaterdag-rit te fietsen. Het uitgangspunt is geen competitieve race, maar een kans voor iedereen om met hun favoriete renners te fietsen.

 

 

Gerelateerde artikels