Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Marianne Vos rijdt vijf jaar op Ridley-fietsen

WM3 Pro Cycling kiest voor fietsen van Ridley Bikes.

De rensters van WM3 Pro Cycling, de voortzetting van Rabobank-Liv, rijden volgend seizoen op fietsen van Ridley Bikes. Ridley is een duurzame, langdurige verbintenis voor vijf jaar aangegaan met de vernieuwde wielerformatie. Marianne Vos, Lauren Kitchen, Kasia Niewiadoma, Anouska Koster en alle andere rensters van WM3 Pro Cycling rijden per 1 januari 2017 op de fietsen van Ridley Bikes.

“Marianne Vos is bij ons in Paal-Beringen geweest en heeft ons damesgamma uitvoerig getest. Ze was uiterst enthousiast en zag het meteen zitten om hier de komende jaren op te rijden”, zegt CEO Jochim Aerts van Ridley Bikes. “Het wordt meer dan een gewone samenwerking. Marianne Vos en alle andere toprensters worden aansprekende ambassadrices van onze volledig vernieuwde damesgamma. De community fietsende vrouwen groeit wereldwijd razendsnel. Samen met WM3 Pro Cycling willen we deze nog bekender en vertrouwder maken met Ridley.”

Teammanager Eric van den Boom van WM3 Pro Cycling spreekt van een duurzame samenwerking. “Er ligt een vijfjarige overeenkomst. Ridley Bikes is als fietsfabrikant al een frontrunner. Door samen op te trekken willen we de positie van Ridley Bikes in de wielerwereld nog verder verstevigen”, zegt hij. “Wij zijn een multidisciplinair team. De wegcampagne heeft de hoogste prioriteit, maar we zijn ook actief in de cyclocross. Ridley Bikes kan ons in alle disciplines ondersteunen met de beste materialen. Zo dragen we op alle fronten bij aan innovatie.” (foto: Pioneer/ Marc Deurloo)

Gerelateerde artikels