Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Kuurne-Brussel-Kuurne Cyclo opent de Coppa Grinta! 2017

Op zaterdag 25 februari is er Kuurne-Brussel-Kuurne Cyclo.

De winter heeft wel iets. Hoe heerlijk is het om terug te komen van een koukleumtochtje en je vervolgens in de zetel te poefen voor een ouderwets potje veldrijden. Hoe heerlijk smaakt die tripel bij het knetteren van het haardvuur. Hoe lekker is gourmetten op de tonen van de Tijdloze… Maar vooral: hoe zalig is het toch dat werkelijk alles nog moet beginnen? Hoor je het? De lente, wat zeggen we, het koersseizoen is zachtjes op de deur aan het bonken. Wat is het toch heerlijk om, diep in de winter, al ’s met je gedachten bij Het Openingsweekend te zitten, met op zaterdag 25 februari jouw eerste afspraak van het seizoen: Kuurne-Brussel-Kuurne Cyclo!

Coppa Grinta!
Kuurne-Brussel-Kuurne Cyclo is één van de dertien evenementen die een plaats hebben verworven op de kalender van de Coppa Grinta! 2017. Dit is een driesterrencircuit van toertochten. Organisaties die opgenomen zijn in het circuit van de Coppa Grinta! dragen een virtueel kwaliteitslabel. De toertocht in kwestie heeft een uitdagend parcours, een goede en verzorgde bevoorrading, degelijke faciliteiten voor de deelnemers en een toffe après bike. 

Het goede doel
Fietsen en tegelijk het goede doel steunen: ook dat is de Coppa Grinta!. Wie deelneemt aan een toertocht van de Coppa Grinta!, schenkt automatisch ook een deeltje van zijn/haar inschrijvingsgeld aan een goed doel. 

Jouw unieke inlogcode
Als deelnemer van de Coppa Grinta! geniet je een bijkomend voordeel: je kan in de prijzen vallen! Bij het inschrijvingspakket aan één van de dertien tochten van de Coppa Grinta!, ontvang je een kaartje met daarop jouw unieke inlogcode. Daar kan je dan bijgevolg mee aan de slag op de website van Coppa Grinta!. Registreer je code en maak kans op een exclusieve racefiets van Eddy Merckx (een Sallanches64 t.w.v. 2.199 euro), een sportvoedingspakket van Sportfoods.be of een prijzenpakket (wielershirts of een jaar lang Kwaremont!) van Kwaremontbier. Hoe meer Coppa Grinta!-tochten je fietst, hoe meer kans je maakt om de hoofdvogel af te schieten!