Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Kroon jezelf tot een 3 Loops Legend

De start van het echte fietsseizoen komt steeds dichterbij. Op 27 februari trapt BBB Cycling af met de BBB Season Starter: 3 Loops Legends. Kroon jij jezelf op die dag tot een ware 3 Loops Legend?

Februari is qua weeromstandigheden waarschijnlijk niet de meest ideale maand van allemaal. Maar het is wel een maand waarin het kaf van het koren wordt gescheiden. En vergeet niet: met behulp van de juiste uitrusting en kleding kun je het hele jaar door blijven fietsen.

BBB Cycling begint het fietsseizoen met de BBB Season Starter: The 3 Loops Legends. Hierbij maak je je eigen route van 150 kilometer. Deze is opgeknipt in drie lussen. Je mag zelf bepalen hoe lang elke lus wordt. Alles mag, zolang je maar minstens 150 kilometer in totaal rijdt. Je mag alleen of samen fietsen (let op de geldende coronaregels!). Ook maakt het niet uit of je op de wegfiets, gravelbike of mountainbike rijdt. Je mag zelfs tussendoor van fiets wisselen. En van kleding als de lussen om andere vragen.

Deelnemers aan de BBB Season Starter: 3 Loops Legends worden beloond. Er zijn zogeheten Legendary-prijzen te verdienen in vijf categorie├źn: ‘Snelste Legend’, ‘Beste Insta Story/Post’, ‘Meest Avontuurlijke Route’, ‘Meeste Klim Meters’ en ‘Meest Legendary Outfit’.

Naast de Legendary-prijzen biedt BBB Cycling samen met Komoot een route-building workshop aan. Ook krijgt elke deelnemer een gratis regiopakket op Komoot cadeau. Zo kan je kosteloos je route plannen in de regio waar jij je 3 Loops uitzet.

  • Deelnemen? Schrijf je in op de website en volg @bbbcycling op Instagram om op de hoogte te blijven van het evenement.

Gerelateerde artikels