Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Jowan Bikes is de Grinta! store van de week

Kluisbergen, in het hart van de Vlaamse Ardennen, heeft niet alleen zijn Kluisberg, het heeft ook Jowan, de fietsenzaak van Johan Wannijn en zijn enthousiaste crew. Jowan is echter véél meer dan een fietsenwinkel. Al meer dan dertig jaar is service en klantgerichtheid er de leidraad.

Racefietsen en mountainbikes zijn de specialiteit van deze trouwe Grinta! Store die vorig jaar een grondige facelift kreeg. Topmerken als Specialized, Colnago, Stevens, Cannondale, Eddy Merckx Cycles en het exclusieve Passoni vind je terug in de ruime showroom. Overigens heeft Jowan ook zijn eigen huismerk met fietsen die je à la carte kan laten samenstellen. Je droomfiets is zo binnen handbereik. Jowan draagt het label van Shimano Service Center, Campagnolo Proshop en Tacx Star Dealer. De eigen hersteldienst staat paraat om de klant zo snel en goed mogelijk weer op weg te helpen. Naast fietsen (naast race en mtb ook stadsfietsen, trekkingfietsen, kinderfietsen en e-bikes) en onderdelen is er bij Jowan ook een uitgebreide keuze aan kledij en accessoires.

Last but not least is de speciale meethoek bij Jowan. Een optimale en comfortabele positie op de ets is van cruciaal belang als je wil dat elke trap raak is. Samen met jou gaan ze na wat jouw beste houding op de ets is door beroep te doen op enkele beproefde meetsystemen.

Jowan Bikes

  • Buissestraat 34 9690 Kluisbergen
  • T +32 55 38 84 07
  • info@jowan.be
  • www.jowan.be

Openingsuren

  • Dinsdag – vrijdag: 9:00 – 12:00 uur / 13:30 – 19:00 uur
  • Zaterdag: 9:00 – 12:00 uur / 13:30 – 18:00 uur
  • Gesloten op maandag, zondag en feestdagen