Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Johan Vansummeren in de etalage

Gestopte renner verhuurt zichzelf via Secteur 4.

Johan Vansummeren heeft vandaag meerdere redenen voor een feestje. Hij viert zijn 36ste verjaardag en lanceert bovendien zijn nieuwe internetsite: www.secteur4.com. Die wegpagina is vernoemd naar Carrefour de l’Arbre, één van de befaamde kasseistroken in de diepe finale van Parijs-Roubaix. Vansummeren won ‘de Hel van het noorden’ in 2011.

De Lommelnaar nam afgelopen jaar noodgedwongen afscheid van de wielersport, omdat hij met hartritmestoornissen kampt. Hij wil echter in het wielermilieu actief blijven. Daarom volgde hij afgelopen najaar de ploegleiderscursus bij de UCI in Zwitserland. Vansummeren sprak met ploegen, maar tot een verbintenis kwam het niet. Zeker één ploeg was zeer geïnteresseerd, maar voor die job moest hij naar het buitenland verhuizen. Dat wilde Vansummeren niet.

Op dit moment verdiept de oud-renner zich in de aspecten van mental coaching. Vansummeren wil zijn kennis en ervaring graag delen. Via de nieuwe website kun je een beroep doen op zijn diensten. Zo is het mogelijk een Ride with Summie-pakket te boeken. Daarmee kun je met je club samen met Vansummeren rijden. Er zijn meerdere ex-profs die soortgelijke diensten aanbieden.

 

Gerelateerde artikels