Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

In het Wiel van Het Ventiel presenteert alternatief: Route 98

In het Wiel van Het Ventiel gaat tóch door, weliswaar op een alternatieve manier. Dit oorspronkelijke Coppa Grinta!-evenement stelt vanaf vandaag een GPX-route beschikbaar. Wie de route vóór 1 oktober rijdt, maakt kans op een prijs.

In het Wiel van Het Ventiel is de opvolger van de befaamde Peugeot Classic. Op die manier wil de organisatie de jarenlange traditie van goed georganiseerd fietsplezier graag verder zetten. Dit jaar zal dat vanwege het coronavirus niet op geplande wijze kunnen. Vandaar dat de organisatie een alternatief zocht (en vond).

De aangeboden fietsroute is 98 kilometer lang en stuurt je richting de Vlaamse Ardennen. Niemand minder dan Yves Lampaert heeft er volgens de organisatie zijn goedkeuring aan gegeven. Op twee plaatsen langs Route 98 is het logo van In het Wiel van Het Ventiel verstopt. Wie daarvan een originele foto maakt en deze op Facebook plaatst (met een tag van de pagina In het Wiel van Het Ventiel en gebruik van de hashtag #jongdementie) maakt kans op een prijs. Deelnemen kan tot en met 30 september.

Datum voor 2021

De organisatie, die ook een wandeltocht heeft uitgezet (de Sepappewandeling van 5 kilometer), heeft ook alvast naar de langere termijn gekeken. Volgend jaar gaat In het Wiel van Het Ventiel door op 10 en 11 juli. Noteer deze data alvast in je agenda.

  • Ga voor download van de route en meer informatie naar de website van In het Wiel van het Ventiel.