Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Houd de motivatie op peil met Cycling Vlaanderen

Het is in deze onzekere tijd niet altijd evident om de motivatie te behouden. Cycling Vlaanderen probeert daarin verandering te brengen door voortaan wekelijks sportieve uitdagingen te delen. Neem jij hieraan deel, dan maak je kans op prijzen.

Via Facebook komt Cycling Vlaanderen wekelijks met vier verschillende evenementen. Op deze pagina wordt de uitdaging voor de desbetreffende week voorgesteld. Neem je deel aan ten minste drie van deze evenementen, dan maak je kans op een prijs. Je neemt deel door bij het Facebook-evenement op ‘gaat’ te drukken. Je kunt na deelname uiteraard een filmpje of foto delen om te laten zien hoe jij de uitdaging tot een goed eind hebt gebracht. Maar dat is niet noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een prijs.

Wekelijks drie prijzen

Er zijn wekelijks drie vaste prijzen. Cycling Vlaanderen geeft die aan het einde van de week weg in samenwerking met MINI. De prijzen zijn als volgt: een testweekend met een Mini Clubman JCW , een testweekend met een Mini Cabrio en een trackevent met Mini.

  • Ga voor meer informatie naar de website van Cycling Vlaanderen

Gerelateerde artikels