Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Hoog bezoek voor E3 Harelbeke

Prins Laurent duikt vrijdagmiddag op bij klassieker.

Met de E3 Harelbeke staat er vandaag een belangrijke koers op het programma. Waren in Dwars door Vlaanderen niet alle kleppers vertegenwoordigd, in de E3 Harelbeke zijn de meesten er wél bij. De E3 Harelbeke is als voorgaande jaren dé barometer voor de belangrijke koersen die gaan volgen. En dat trekt publieke belangstelling…

Niemand minder dan prins Laurent is vrijdagmiddag speciale gast van de Record Bank E3 Harelbeke. Tegen de klok van vieren begeeft hij zich in de finishzone. Tussen het publiek bekijkt de prins de aankomst, na de finish wordt hij betrokken bij de podiumceremonie en na afloop laat hij zich zien in de VIP-tent met genodigden.

Volgens pr-man Jacques Coussens heeft de prins zelf aangegeven bij de koers te willen zijn. “Hij heeft ons boek gekregen voor onze 60ste verjaardag, en dat was voor hem aanleiding om ons te contacteren. Hij heeft nadrukkelijk gezegd dat hij tussen het volk wil staan. Hij heeft ook gezegd dat hij lang wil blijven”, zegt de woordvoerder tegen Het Nieuwsblad.