Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Hartje vertegenwoordigt Fulcrum nu ook in België

Hermann Hartje KG is met onmiddellijke ingang de nieuwe verkooppartner van Fulcrum in België en Luxemburg. Fulcrum staat bekend om zijn high-end wielsets.

Fulcrum is allesbehalve een nieuw merk voor Hartje. Al langer vertegenwoordigt de distributeur het merk in Duitsland en Oostenrijk. Vanwege het succes aldaar heeft Fulcrum ervoor gekozen om de distributie in België en Luxemburg ook via Hartje te laten verlopen. Fritz G. Baumgarten, Branch Manager van Fulcrum Central Europe: “We hebben er veel vertrouwen in, gezien het allround overtuigende werk en de sterke service die Hartje al biedt.”

Een belangrijke taak voor Hartje is om een groter netwerk aan winkels op te zetten. Fulcrum mikt daarbij op zogenaamde Fulcrum Stores. Dat zijn winkels waar fietsers een breed scala aan producten, onder andere wielsets en reserveonderdelen, kunnen aanschaffen. Daarbij hebben de medewerkers van deze Fulcrum Stores uitgebreide technische kennis. Wie behoefte heeft aan service met betrekking tot de Fulcrum-wielsets, kan ook een beroep doen op het Fulcrum Service Center. Dat is gevestigd in het Duitse Hoya.