Deel dit artikel:

Grinta!’s X-Mass Ride: reserveer je plek in het kerstpeloton

Ben je inmiddels begonnen om plannen voor Kerstmis te smeden? Houd dan in ieder geval ruimte vrij voor Grinta!’s X-Mass Ride. Op dinsdag 26 december, tweede kerstdag, trappen we zo’n 100 kilometer voordat je opnieuw aan tafel aanschuift voor een verrukkelijke feestdis.

Grinta!’s X-Mass Ride is het traditionele kerst-event op tweede kerstdag van Grinta! In de ochtend (vanaf 8.15 uur) komen we bij het Centrum Ronde van Vlaanderen (Oudenaarde) samen om vervolgens rond de klok van 9.00 uur in gang te schieten voor een aangename groepsrit van circa 100 kilometer. In een gemiddeld tempo van 26 kilometer per uur trekken we door de fraaie omgeving en creëren we ruimte in de maag voor het volgende feestdiner.

Compleet verzorgd

Je kunt je nu heel eenvoudig online inschrijven (32 uur per persoon). In ruil daarvoor ben je verzekerd van goede catering voor en na de rit, technische assistentie onderweg, een mooie groepsrit onder motorbegeleiding, sportvoeding (3Action), een goed gevulde goodiebag (ter waarde van 15 euro) en deelname aan de tombolo. Onderweg worden er ook foto’s genomen.

Gerelateerde artikels