Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grinta! store van deze week: Amici di Bici

Bij Grinta! stores kun je met een gerust hart aankloppen voor onder meer productadvies, service en onderhoud. Eén van de kwaliteitszaken uit het Grinta! store-netwerk is Amici di Bici.

Antwerpenaars Jef en Ben danken hun vriendschap aan de fiets en gaven hun complete lifestyle-fiets-bedrijf dan ook een toepasselijke naam. Amici di Bici is meer dan een fietsenwinkel: natuurlijk krijg je er correct, persoonlijk en gespecialiseerd advies over Wilier Triestina, Basso, Ridley en Eddy Merckx maar je kan er bijvoorbeeld ook een uurtje trainen in het Wahoo Virtual Xperience Center. Of je positie op de fiets perfect laten uitmeten, beroep doen op de personal coaching en zelfs een winterstage in Calpe boeken. Met wat praktische meeval zit er in de toekomst wellicht zelfs een Dolomiti Challenge in.

Zaakvoerders, bezielers en amici Jef en Ben zijn doorgewinterde fietsers. Ze weten hoe ze tussen een kader moeten hangen en kennen het plezier van weer, wind en hellingspercentages. Ze weten dus dat ‘fietsen’ vandaag niet alleen rond twee wielen en een stuur draait. Vandaar de keuze om binnen Amici di Bici net zoveel aandacht te geven aan beleving, sfeer en lifestyle.

De openingsuren houden rekening met ochtendtrainingen en werkende mensen: vanaf de middag en langer dan de traditionele kantooruren. Kijk op de website voor de actuele openingsuren.

Amici di Bici

  • Telefoon: 03 283 94 41
  • Adres: Riemstraat 45, 2000 Antwerpen
  • www.amicidibici.be
  • info@amicidibici.be

Gerelateerde artikels