Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grinta! store van de week: Veloloft uit Eke-Nazareth

Veloloft is de doorstart van de vroegere BMC Concept Store en is gevestigd in hetzelfde gebouw als de service course van het BMC Racing Team.

In onze winkel bieden we drie complementaire merken aan: BMC, Bergamont en Stromer. BMC is uiteraard een internationaal gerenommeerd merk dat hoogwaardige en innovatieve hightech fietsen aanbiedt. Maar ook onze andere producten zijn toonaangevend. Zo heeft het Duitse merk Bergamont een breed gamma aan fietsen: van mountainbikes over stadsfietsen tot elektrische fietsen. Stromer produceert zeer hoogwaardige elektrische fietsen voor sportief en dagelijks gebruik. Bianchi is recent toegevoegd aan hun fietsassortiment.

Naast het compleet fietsenaanbod, heeft Veloloft ook een grote variatie aan kledij, schoenen, helmen en accessoires van merken als Pearl Izumi, Assos, Shimano, Bell, Fizik en Giro. Ook fiets- en vrijetijdskledij van The Vandal is in Eke verkrijgbaar.  Daarnaast onderhouden en herstellen de mecaniciens fietsen van alle merken. Met de zegen van Greg Van Avermaet

Veloloft:

Begoniastraat 6C
9810 Eke-Nazareth

T +32 9 336 86 53
storebelgium@bmc-switzerland.com
www.veloloft.be

Openingsuren:
zomer: ma-vr 9:00 – 19:00
za 9:00 – 18:00
winter: di-vr 10:00 – 18:30
za 10:00 – 18:00