Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grinta! store van de week: Rijwielen Van Den Plas uit Zoersel

Rijwielen Van den Plas in Zoersel is een begrip in de fietswereld. Je kan er kwaliteitsfietsen voor dames, heren en kinderen vinden. Ook toerfietsen, mountainbikes, racefietsen, triatlonfietsen, stadsfietsen en frames zitten in het aanbod. Voor ieder wat wils dus bij Rijwielen Van den Plas.

Je droomfiets kan je vinden binnen een brede waaier aan topmerken. Ridley, Pinarello, Specialized, Eddy Merckx, Cube, Bulls, Norta, Koga, Batavus en vele andere. Uw racefiets wordt bovendien op maat afgesteld met een professionele Bio Racer-computer. Schort er iets aan je fiets? De vakkundige herstellingsdienst van Rijwielen Van den Plas garandeert je de grootste zorg.

Naast het fietsaanbod is er ook een ruime keuze aan fietskledij voor alle seizoenen. Een verademing daarbij is de grote keuze aan vrouwenkledij. De brillen, uurwerken, helmen en voeding zijn allemaal van topmerken. Ben je een beginnende fietser of vind je je weg niet in het ruime aanbod? Het professionele advies van Rijwielen Van den Plas helpt je de beste keuze te vinden.

Rijwielen Van den Plas

Doelen 1
2980 Zoersel

T&F +32 3 312 47 91
joris@rijwielen-vandenplas.be
www.rijwielen-vandenplas.be

Openingsuren:
di-vr 8:30 – 12:00 / 13:00 -18:30
za 8:30 -17:00
gesloten op maandag en zondag

Gerelateerde artikels