Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grinta! store van de week: Fietsen Catrysse uit Diksmuide

De winkel is gespecialiseerd in de betere fiets (Norta, Koga, Batavus) en elektrische fietsen. Topmerken als Giant, Flyer, Koga, Batavus en Sparta zijn vlot verkrijgbaar.

Sinds 2002 staat de elektrische fiets centraal in de fietsenzaak. Het rijden met zo’n fiets werkt aanstekelijk en is gemakkelijk. Ook jonge mensen springen mee op de kar of koppels waarvan de ene partner wel en de andere niet zo sportief is.

Daarnaast staat Fietsen Catrysse synoniem voor verhuring van klassieke fietsen en kinderfietsen. Ideaal om een dagje in de Polders te gaan rondrijden, de IJzertoren te gaan bezoeken of het oorlogs- verleden in de streek te gaan ontdekken. Liefst 60 fietsen staan ter beschikking dus ook grote groepen en scholen kunnen hier terecht.

Fietsen Catrysse beschikt over een ruim herstelatelier voor het herstel en onderhoud van uw fiets. Bekwaamheid en flexibiliteit zijn troef en u wordt steeds zo snel mogelijk geholpen.

Bovendien kunt u er terecht voor allerlei accessoires zoals kledij, schoenen en onderhoudsproducten voor de fiets. Het hele gamma van BBB is aanwezig.

Fietsen Catrysse

Kaaskerkestraat 56
8600 Diksmuide

T +32 51 50 46 70
info@fietsencatrysse.be
www.fietsencatrysse.be

Openingsuren:
elke dag 8:00 – 12:00 / 13:00 – 18:30
za 9:00 – 17:30
gesloten op donderdag (in de winter)
gesloten op zondag (in de zomer)

Gerelateerde artikels