Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grinta! store van de week: Fashion For Cycling uit Lotenhulle

Fashion for Cycling is een eigenwijze fietswinkel en dat maken veel factoren duidelijk. Zo kan je er niet terecht voor fietsen, maar wel voor alle fietsmode en accessoires. In 3200 vierkante meter winkel is een ruim assortiment van alle belangrijke fietsmerken te vinden

Uitbaters Cindy Van Eyck en Luc Watté zijn een brok ervaring en openden in 2003 een eerste filiaal in Aalter. Anderhalf jaar geleden verhuisde de zaak naar een groter pand in Lotenhulle. Een winkel die de klant nog meer moet plezieren, onder meer met de hulp van een jong en dynamisch team, die met al haar deskundigheid de allernieuwste fietstrends op de voet blijft volgen. Het vinden van de perfecte fietsshirts, helmen of wielenset, wordt dankzij het behulpzame personeel een koud kunstje.

Bovendien is de winkel makkelijk te bereiken en is er een ruime parking. Fietsen kunnen zelfs binnen achtergelaten worden. Al kan de klant ook nog altijd zijn gading vinden via de online webshop, waarmee Fashion for Cycling haar jonge imago nog meer in de verf zet.

FASHION FOR CYCLING

Heirstraat 28, 9880
Lotenhulle-Aalter
T + 32 51 69 10 509
aalter@fashionforcycling.be
www.fashionforcycling.be

Openingsuren:
ma-vr 9:30 – 18:30
za 9:00 – 18:00
gesloten op zon- en feestdagen