Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grinta! store van de week: Fashion For Cycling uit Geraardsbergen

In 2003 begonnen Cindy Van Eyck en Luc Watté met Fashion for Cycling in Aalter, daar kwam in 2009 een nieuw filiaal in het hart van de Vlaamse Ardennen bij. Met hun jarenlange ervaringen in de fietswereld zijn ze de geknipte personen om een winkel uit te baten. Al is Fashion for Cycling niet zomaar een fietswinkel, want fietsen zal je er niet vinden. Wel een uitgebreid assortiment aan fietsmode en accessoires.

Een jong en dynamisch team probeert de allernieuwste fietstrends in haar winkel toe te passen. Daarbovenop kunnen klanten er terecht voor deskundig advies in hun zoektocht naar de perfecte fietsshirts, helmen of wielenset.

Onlangs werd de winkel in Onkerzele in een nieuw jasje gestoken en het filiaal in Aalter verhuisde naar een nog groter en moderner pand in Lotenhulle. Aan een vlot bereikbare locatie is er een ruime parking voor auto’s. Bezoekers die hun fiets niet voor de deur willen achterlaten, kunnen in het gebouw zelf hun fiets parkeren. Al kunnen potentiële klanten nog altijd hun gading vinden via de webshop, met ook daar een uitgebreid aanbod. Hiermee zet Fashion for Cycling haar jonge imago nog meer in de verf.

Fashion For Cycling

Onkerzelestraat 371
9500 Geraardsbergen

T + 32 54 42 22 50
geraardsbergen@fashionforcycling.be
www.fashionforcycling.be

Openingsuren:
di-do en za 9:30 – 18:30
vr 9:30 – 19:00
gesloten op zon -en maandag