Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grinta! Challenge neemt je mee naar Pays des Collines

Op 10 juni wordt de Grinta! Challenge verreden.

De naam is al goed: Grinta! Challenge. Wie deelneemt ontdekt dat de sportieve wielertocht zelfs nog eveneens van het hoogste niveau is. Niet voor niets is de Grinta! Challenge, met Pays des Collines als smakelijk menu, dit jaar opnieuw opgenomen in de Coppa Grinta!. Op 10 juni vindt het evenement plaats.

Afgelopen jaar gingen vele deelnemers van start, ondanks de dreigende wolkenpartijen. In totaal vertrokken zo’n 2.700 mensen voor één van de afstanden: 69, 113, 157 of 173 kilometer. De fietsers reden vanuit Doornik naar het heuvelland van het Henegouwse Pays des Collines. Daar genoten zij van weidse, groene landschappen en kregen zij kuitenbijters voor de kiezen, zoals col de la Croix Jubaru, le Mont de Mainvault en la Haizette.

Binnenkort maakt de organisatie van de Grinta! Challenge alle informatie bekend rond de editie van 2017. Het evenement (10 juni) biedt in ieder geval gegarandeerd fietsplezier.

Coppa Grinta!
De Grinta! Challenge is één van de dertien evenementen die een plaats hebben verworven op de kalender van de Coppa Grinta! 2017. Dit is een driesterrencircuit van toertochten. Organisaties die opgenomen zijn in het circuit van de Coppa Grinta! dragen een virtueel kwaliteitslabel. De toertocht in kwestie heeft een uitdagend parcours, een goede en verzorgde bevoorrading, degelijke faciliteiten voor de deelnemers en een toffe après bike. 

Het goede doel
Fietsen en tegelijk het goede doel steunen: ook dat is de Coppa Grinta!. Wie deelneemt aan een toertocht van de Coppa Grinta!, schenkt automatisch ook een deeltje van zijn/haar inschrijvingsgeld aan een goed doel. 

Jouw unieke inlogcode
Als deelnemer van de Coppa Grinta! geniet je een bijkomend voordeel: je kan in de prijzen vallen! Bij het inschrijvingspakket aan één van de dertien tochten van de Coppa Grinta!, ontvang je een kaartje met daarop jouw unieke inlogcode. Daar kan je dan bijgevolg mee aan de slag op de website van Coppa Grinta!. Registreer je code en maak kans op een exclusieve racefiets van Eddy Merckx (een Sallanches64 t.w.v. 2.199 euro), een sportvoedingspakket van Sportfoods.be of een prijzenpakket (wielershirts of een jaar lang Kwaremont!) van Kwaremontbier. Hoe meer Coppa Grinta!-tochten je fietst, hoe meer kans je maakt om de hoofdvogel af te schieten!

Gerelateerde artikels