Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grinta! biedt exclusieve tickets aan voor prachtige cyclo Rondje Biesbosch

Fietsen in Zeeland (NL) geeft altijd dat heerlijke vakantiegevoel. En dat moeten de heren van het pas opgerichte eventbureau ‘Count Me In’ ook gedacht hebben. Na hun succesvolle formule ‘Rondje Spijkenisse’ komen ze nu met ‘Rondje Biesbosch’ op zondag 2 augustus. De prachtige toertocht was in een mum van tijd uitverkocht, maar GRINTA! mag nu nog exclusief de laatste tickets aanbieden. Snel zijn is de boodschap!

De formule van Rondje Biesbosch is helemaal coronaproof en houdt rekening met alle niveaus. De tocht van 228 kilometer voert ons over de Oesterdam en door het prachtige Zeeland, richting het Natuurpark Biesbosch en terug langs de prachtige wegen van Noord-Brabant. Start en aankomst zijn in Kalmthout, ten noorden van Antwerpen, niet ver van de Nederlandse grens.

Waaiers en GPX

Waarom wij zo houden van dit concept? Een deelnemer moet aan weinig denken, alleen aan trappen en genieten. Alles wordt voor je geregeld. Ook het groepsgevoel is uniek. Je kan de inspanning onderling verdelen omdat we in waaiers van 20 renners rijden. Een wegkapitein houdt een oogje in het zeil binnen je waaier. 228 kilometer is een flinke afstand, maar je kiest zelf de snelheid van je waaier: gemiddeld 28, 30, 32 of 34 kilometer per uur.

Navigeren gebeurt op basis van een gpx-file. Geen nood als je niet beschikt over een fietsgps. De wegkapitein en de andere deelnemers helpen mee te navigeren. Bij pech wordt er steeds in groep gewacht, en er wordt rekening gehouden met het niveau van alle renners binnen je waaier. Mocht je door pech toch niet verder kunnen, dan biedt de organisatie een deppanagedienst aan.

Grote portie vakantiegevoel

Onderweg worden er twee bevoorradingen voorzien, en dat in samenwerking met de wetenschappelijk onderbouwde sportvoeding van 6D Sports Nutrition. Uiteraard gebeurt dat alles op een coronaproof manier. Om het vakantiegevoel compleet te maken, gebruiken we onderweg ook een veerpont voor een oversteek van 5 minuutjes.

Bij aankomst terug in Kalmthout wacht er pasta à volonté op je. Vergezeld van een drankje, kan je nog napraten over deze heerlijke rit.nAanmelden voor deze rit is heel eenvoudig en kan alleen op voorhand online. Omdat je uiteraard met je fietsmakkers in dezelfde waaier wil zitten, maakte de organisatie het eenvoudig om een groep aan te maken tijdens de online inschrijving. Kies voor inschrijven ‘Als lid van een groep’ en spreek met je makkers af wie een groep aanmaakt en hoe die heet.

Geen verre vakantie dit jaar? Rondje Biesbosch geeft je een grote portie vakantiegevoel! Schrijf je snel in via de website.

De totaalprijs bedraagt €37 per persoon. Wat is er inbegrepen:

  • Een prachtige rit van 228 kilometer
  • Een unieke groepsrit onder leiding van een wegkapitein
  • Keuze uit snelheden 28-30-32-34 -koffie en gebak bij de start
  • Onderweg 2 uitgebreide bevoorradingen -GPX-bestand
  • Verzekering
  • Depannagedienst
  • Mogelijkheid tot omkleden en douchen (binnen de richtlijnen die we strikt opvolgen)
  • Pasta à volonté
  • Stuurbordje dat je mag houden als aandenken