Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grinta! 63 is er!

“Dol op de Dolomieten” staat er op de cover van Grinta! 63 die maar liefst 162 pagina’s informatie en inspiratie voor de actieve fietser in de aanbieding heeft. Dit lees je allemaal in Grinta! 63:

Een ruime terugblik op onze Dolomiti Experience lezersreis. In de Dolomieten blikten we ook elf tests van racefietsen met schijfremmen in. Aan de boorden van het Como meer testten we de Cannondale Synapse, op de flanken van l’Alpe d’Huez de Look 785, om en rond Apeldoorn stuurden we een Merida Reacto III Disc door de regen, we doken de put van Zonhoven in met de Canyon Inflite CF SLX 9.0 Pro Race crossfiets en op de zandpaden van Noord-Polen gingen we met de Rondo RUUT gravelbike aan de slag. Joyce Verdonck stak dan weer de Grote Plas over om in Amerika het laatste nieuws van Specialized te verzamelen.

De meeste mensen kennen Pirelli wel als fabrikant van auto- en motorbanden, maar nu het Italiaanse bandenmerk opnieuw met fietsbanden op de proppen komt grasduinen we eens in de geschiedenis van Pirelli. En ontdekken dat het ooit allemaal met fietsbanden begon. Net als Pirelli is ook ‘Eddy Merckx’ een iconisch merk dat evenwel recent werd overgenomen door Ridley. We gingen bij Ridley-CEO Jochim Aerts op de koffie om te peilen naar zijn plannen met Eddy Merckx.

Voor inspiratie voor je volgende fietsritjes en fietsvakanties zit je bij Grinta! altijd goed. In Grinta! 63 presenteren we een Roadbook in de Westhoek, met de rubriek ‘Over de grens’ verkennen we Waals-Brabant, we duiken het Eggental in en in de rubriek ‘De bergen’ komt deze keer de Passo Pordoi aan bod.

Last but not least valt er deze keer een Trek Domane SL 5 te winnen, een prijs ter waarde van 2.199 euro. Check it out!