Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grensland Mooiste heeft langere ‘vroegboekkorting’

De eerste vijfhonderd deelnemers zijn inmiddels geregistreerd.

Nog twee maandjes en dan is het zover. Op zaterdag 1 oktober, als de herfstkleuren het landschap gaan sieren, staat Grensland Mooiste op het programma. Dit kleine broertje van Limburgs Mooiste is een grensoverschreidende tocht in Nederland en Duitsland door prachtige natuurgebieden. Ga naar de website van Grensland Mooiste voor alle informatie.

Deelnemers van Grensland Mooiste kunnen bij voorinschrijving wat langer profiteren van de kortingsactie. Zij krijgen een reductie van 20 procent op de inschrijfprijs. Op maandag 8 augustus vervalt dit voordeel.

De eerste vijfhonderd deelnemers van Grensland Mooiste zijn inmiddels genoteerd. De Blauwe Lus (120 kilometer) is met 38 procent de meest gekozen tocht. Gevolgd door de Gele Lus (150 kilometer) met 31 procent en Lichtblauw (85 kilometer) met 17 procent. Slechts 14 procent durft tot dusver de 190 kilometer van de Rode Lus aan. De organisatie waardeert het dat steeds meer dames zich inschrijven. Was dat bij Limburgs Mooiste nog 14 procent, bij Grensland Mooiste is dat nu 16 procent.