Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Greg Van Avermaet komt naar Velofollies

Alle grote merken zijn van de partij op fietsbeurs Velofollies (20-22 januari).

Je fietsvriend of -vriendin eens in de watten leggen in deze feestmaand? Doe hem of haar dan een ticket van Velofollies cadeau. De fietsbeurs in Kortrijk (20 tot en met 22 januari) is de perfecte plaats om het wielerseizoen van 2017 op een goede manier te beginnen. Niet voor niets wordt Velofollies ‘de eerste grote klassieker van het jaar’ genoemd.

Er zijn maar liefst 350 exposanten die een plaatsje hebben gekregen op de grote beurs in Kortrijk Xpo. Alle bekende merken zijn van de partij. Dit jaar is Giant één van de nieuwkomers. De organisatie heeft gestreefd naar een ideale mix met aandacht voor sportief én recreatief fietsen. Het programma wordt ingevuld met onder meer interessante praatsessies, presentaties, workshops en seminaries. Er is ook een testparcours voorzien en Luxemburg is gastregio.

Voor de fietsmerken is de beurs een knaller van jewelste. In het bijzijn van de vele duizenden bezoekers laten de standhouders maar wat graag de allernieuwste noviteiten op fietsgebied zien. We zien straks onder andere de verdere ontwikkeling op het vlak van schijfremmen, de opmars van de elektrische mountainbike en de verdere integratie van aandrijfsystemen in e-fietsen. Sowieso staan er veel standhouders stil bij alles wat er bij e-biken komt kijken.

Wat het ook altijd goed doet is het bezoek van bekende (oud-)renners aan de beurs. We kunnen heel veel namen noemen die acte de présence geven, maar die vallen wellicht allemaal in het niet bij die ene naam: niemand minder dan Greg Van Avermaet laat zich zien op de fietsbeurs, volgens de organisatie de grootste van de Benelux. Onder andere met ‘Gouden Greg’ hoopt de organisatie zo’n veertigduizend bezoekers te mogen verwelkomen.

  • Meer weten over de kaartverkoop? Ga naar de website van Velofollies

Gerelateerde artikels