Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Gorilla: de koffie van Il Magistrale en Greipel

Il Magistrale Cycling Coffee brengt al vele jaren koffieproducten op de markt, speciaal voor wielrenners. Ook in het profpeloton is het merk bekend. Il Magistrale Cycling Coffee slaat de handen nu ineen met André Greipel.

Samen met de Duitser, in binnen- en buitenland zeer gewaardeerd, brengt Il Magistrale Cycling Coffee een koffie op de markt. Deze draagt de toepasselijke naam Gorilla, de bijnaam van André Greipel. Met name de Italiaanse espressodrinker zal deze koffieblend kunnen smaken, verwacht Il Magistrale Cycling Coffee.

Volle body

De Gorilla-koffie is een normaal gebrande espresso met smaken van zoete chocolade, amandelen gemengd met karamel en een vleugje geroosterd brood. Het koffiearoma is krachtig en geeft een volle body. De koffie heeft een dikke goudbruine crema laag en een medium bitterheid en geeft een zacht mondgevoel.

Samenwerking met ALS

Voor deze koffie zijn Il Magistrale Cycling Coffee en Greipel een samenwerking aangegaan met de stichting ALS. Een deel van de opbrengst van deze Gorilla-koffie komt ten goede aan ALS-onderzoek in Duitsland.

  • Ga voor meer informatie naar de website van Il Magistrale Cycling Coffee