Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Gentlemen’s Cross Nossegem: misschien wel een van de leukste crossen

Na de streep wacht er voor iedere deelnemer een zak patat van 5 kilogram.

Na de Patattencross voor elite zonder contract en beloften (zondag 9 oktober) in Nossegem wordt het terrein gereed gemaakt voor de zogeheten Gentlemen’s Cross. Je strijdt 3 ronden op het uitgezette parcours voor de Grote Prijs Piets’s Kreatie, bestaande uit een beker en een gratis knipbeurt. Voor alle deelnemers staat er een zak patatten van 5 kilogram te wachten.

De inschrijving voor deze leuke cross vindt op de dag zelf plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. Er is dus geen pre-registratie. Bij de ingang van de Patattencross meld je het deelnemerschap van de Gentlemen’s Cross en betaal je 10 euro. Je krijgt een rennerskaart en met deze ga je naar de oude kantine SK Nossegem (volg de pijl: inschrijvingen renners). Laat hier je rennerskaart zien, schrijf je in en neem het rugnummer. 

Onmiddellijk na de wedstrijd ga je terug naar de inschrijflocatie en geef je het rugnummer terug. Je krijgt van de organisatie 5 euro retour. Op vertoon van de rennerskaart krijg je aan de Patattenstand een zak met 5 kilogram lekkere patatjes. Deelnemen kan vanaf 18 jaar. Een helm is verplicht.

De prijsuitreiking is om 18.00 uur in de tent. De eerst 5 winnen een Bike 7 Carepack ter waarde van 45 euro. Voor de winnaar wacht er een beker en een gratis knipbeurt bij kapsalon Piet’s Kreatie. De eerste Nossegemenaar die de finish haalt, krijgt een wisselbeker, een Bike 7 Carepack en een gratis knipbeurt. Bovenal ligt er eeuwige roem te wachten, aldus de organisatie. (foto: website organisatie)

  • Meer informatie? Ga naar de website

Gerelateerde artikels