Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

FuturumShop is de Nederlandse webwinkel van het jaar

Groot succes voor FuturumShop. De e-tailer uit Apeldoorn is gisteren uitgeroepen tot de Nederlandse webshop van het jaar.

Natuurlijk heeft het grote voordelen om offline te winkelen. Je kunt producten aanraken, voelen en vaak ook testen. Daar staat tegenover dat online winkelen veel gemak biedt, zeker als je vooraf precies weet wat je nodig hebt. Je opent het web, navigeert naar je voorkeursproduct, rekent af en hebt vaak binnen 24 uur het gewenste product in huis. De snelle bezorging is een van de beloftes die FuturumShop steevast doet. Steeds vaker gaat de bezorging ook op duurzame wijze, met een fietskoerier.

Tijdens de negentiende editie van de ABN AMRO Awards werd FuturumShop uitgeroepen tot online winkel van het jaar. In deze prestigieuze competitie liet de fietswebwinkel 22 andere genomineerde partijen achter zich. FuturumShop, eind september al gekroond tot beste webshop in de categorie ‘fietsen’, behoorde tot een select kransje genomineerden, nadat eerder ruim 185.000 consumenten zo’n vijfhonderd e-tailers hadden beoordeeld. FuturumShop won het in de laatste ronde van grote bedrijven als Bol.com, FonQ en Albelli.

Prijzenfestival

Voor wie nog nooit bij FuturumShop, partner van onze podcast ARRIVEE, heeft gewinkeld, hebben we een tip. De webwinkel heeft deze dagen het Prijzenfestival. Daarmee kun je veel producten, van verlichting en sportvoeding tot aan onderkleding en fietsbroeken, met korting inkopen. Ga naar de website.