Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fietsen, gezelligheid en pizza’s op Kopwerk Cycling Day

Nog niet of minder bekend met fietsen in Zeeland? Zondag 2 juni is er een ideale gelegenheid om door de Nederlandse provincie te trappen. Die dag is er de Kopwerk Cycling Day. De inschrijving is open.

De derde Kopwerk Cycling Day biedt ritten van 50, 100 en 200 kilometer langs de mooiste plekken van Zeeland. Rondom de tochten is er veel gezelligheid (ook na afloop) en zowel mannen als vrouwen zijn welkom.

Wie kiest voor de uitgepijlde tocht van 50 kilometer, krijgt onderweg één bevoorrading voorgeschoteld. Bij de rit van 100 kilometer zijn dat er twee en bij de tocht van 200 kilometer is er nog een extra punt waar je op krachten kunt komen. Deelnemers aan de 50 en 100 kilometer starten tussen 9.00 en 11.00 uur. Fietsers die voor de 200 kilometer gaan, vertrekken om 9.00 uur.

Goodiebag voor eerste vijftig inschrijvers

De inschrijving bedraagt 16,50 euro per persoon. Voor dat bedrag krijg je de route, bevoorrading(en), een drankje en een verse pizza. De eerste vijftig inschrijvers ontvangen tevens een goodiedag. Het startbewijs is op zondag 2 juni vanaf 8.30 uur af te halen bij de startlocatie.

Gerelateerde artikels