Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fietsen Catrysse houdt opendeurdagen in paasweekend

Fietsen Catrysse (Diksmuide) viert Pasen met haar opendeurdagen. Het hele weekend (31 maart, 1 april, 2 april) is deze Grinta! store geopend (van 9.00 tot 18.00 uur). Er is tevens een bloemenmeisje waarmee je op de foto kunt. Op paasmaandag staat er tevens een foodtruck klaar.

De winkel is gespecialiseerd in de betere fietsen en sinds 2002 staan er ook vele elektrische fietsen in de showroom. Topmerken als Giant, Flyer, Koga, Batavus en Sparta zijn vlot verkrijgbaar.

Fietsen Catrysse staat tevens synoniem voor verhuring van klassieke fietsen en kinderfietsen. Ideaal om een dagje in de polders te gaan rondrijden, de IJzertoren te gaan bezoeken of het oorlogsverleden in de streek te gaan ontdekken. Liefst 60 fietsen staan ter beschikking, dus ook grote groepen en scholen kunnen hier terecht.

Fietsen Catrysse beschikt over een ruim herstelatelier voor het herstel en onderhoud van fietsen. Bekwaamheid en flexibiliteit zijn troef en klanten worden steeds zo snel mogelijk geholpen. Bovendien kunnen fietsers er terecht voor allerlei accessoires zoals kledij, schoenen en onderhoudsproducten voor de fiets. Het hele gamma van BBB is aanwezig.

Fietsen Catrysse

Kaaskerkestraat 56
8600 Diksmuide
T +32 51 50 46 70 
info@fietsencatrysse.be 
www.fietsencatrysse.be