Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fietsbeurs Bike MOTION Benelux 2016 komt eraan

Nog precies een maand en dan begint in Utrecht Bike MOTION Benelux.

Bike MOTION Benelux is het walhalla voor elke sportieve fietser. Op deze beurs vind je alles om jouw fietsprestatie in een hogere versnelling te zetten. Het wordt weer kwijlen bij het allermooiste en allernieuwste materiaal wat je je als fietser kunt wensen, want hier laten importeurs en fabrikanten van fietsen, accessoires en kleding de collectie voor het nieuwe seizoen zien.

Droom jij al jaren over een tocht op de Mont Ventoux, maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets en wil jij een compleet overzicht van de allernieuwste modellen? Of wil je juist jouw oude fiets opleuken met de modernste accessoires? Dan mag een bezoek aan Bike MOTION Benelux niet missen. Prikkel je zintuigen en kijk, voel en test wat het beste bij jou past.

Meer dan alleen verlekkeren
Naast alle nieuwe producten biedt Bike MOTION ook een breed aanbod aan activiteiten. Zo kun je zelf de nieuwste mountainbikes proberen op het grote indoor testparcours. Voel ze aan de tand wanneer je verschillende soorten terrein trotseert. Daarnaast kun je ook snelle e-bikes proberen. Dit zijn fietsen die 45km per uur halen! Buiten is hier een mooi groot terrein voor afgezet, zodat je flink door kunt trappen.

Verder vind je hier inspiratiesessies met interessante sprekers, kun je al je vragen stellen over sportvoeding en fietsvakanties bij de verschillende experts, neem je een kijkje achter de schermen bij de ambacht werkplaats en kun je je ideale fietshouding laten aanmeten in het Bikefitting Lab. Ook worden dit jaar wederom de Bike MOTION Awards overhandigd aan de hand van de stemmen van het publiek.

21 – 24 oktober Utrecht
Als sportieve fietser mag je een bezoek aan Bike MOTION Benelux niet missen. Je kan de beurs bezoeken van vrijdag 21 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Ga naar de website voor tickets en meer informatie. Ook Grinta! is aanwezig op de beurs en dit dankzij de steun van Flanders Investment and Trade.

Gerelateerde artikels