Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fiets een maand lang dwars doorheen West-Vlaanderen

Het coronavirus gooit roet in het eten bij heel wat organisaties van fietsevenementen. Toch zijn er tochten die dankzij creativiteit doorgang kunnen vinden. Zo ook West-Vlaanderens Mooiste. Tot en met 23 augustus fiets je gratis mee met dit event. Je bepaalt zelf wanneer je deelneemt.

West-Vlaanderens Mooiste, een Coppa Grinta!-evenement, is gekend voor het fietsen langs idyllische plekjes, het genieten van mooie landschappen en vergezichten en het ontdekken van toeristische trekpleisters. Fietsers hebben tot en met 23 augustus elke week de keuze uit nieuwe, verrassende fietsroutes binnen West-Vlaanderen. Als fietser kun je van thuis uit inpikken onderweg en deelnemen.

Recreatieve fietsers fietsen langsheen de fietsknooppunten (25, 50 en 75 kilometer). De sportieve fietsers (75, 100, 125 en 150 kilometer) kunnen zich uitleven op een sportief parcours. De mountainbikers en gravelbikers verkennen onverharde wegen en paden in en rond Roeselare (25, 50 en 75 kilometer). Gezinnen kunnen deelnemen aan ‘De Zoevende Zapper’, een fietszoektocht van 17 kilometer, op maat van gezinnen met kinderen.

Diverse routes

  • Bekijk de routes voor tot 2 augustus
  • Bekijk de routes voor 3 tot 9 augustus
  • Bekijk de routes voor 10 tot 16 augustus
  • Bekijk de routes voor 17 tot 23 augustus

Gerelateerde artikels