Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fiets de trainingslussen van ‘Gouden Greg’

De Greg Van Avermaet Classic (13 mei) is onderdeel van de Coppa Grinta!.

De successen van Greg Van Avermaet zijn gebouwd op zijn trainingsijver die hij aan de dag legt in de Vlaamse Ardennen, zijn favoriete trainingsgebied. Op zaterdag 13 mei laat ‘Gouden Greg’ fans er zijn lievelingsroutes zien. Dan wordt de eerste editie van de Greg Van Avermaet Classic gehouden. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend.

Met zijn trainingsmaten van de Parelvissers, onder anderen Preben Van Hecke, Gijs Van Hoecke en Oliver Naesen, laat Van Avermaet zich vaak zien in de Vlaamse Ardennen. Sportieve fietsers moeten de routes ook eens kunnen ervaren, stelt de olympisch kampioen. Op zaterdag 13 mei zijn er routes van 65, 110 en 150 kilometer uitgezet. De Muur van Geraardsbergen, La Houppe en de Berendries zijn hierin opgenomen. De tochten starten aan het Donkmeer in Berlare.

Coppa Grinta!
De Greg Van Avermaet Classic is één van de dertien evenementen die een plaats hebben verworven op de kalender van de Coppa Grinta! 2017. Dit is een driesterrencircuit van toertochten. Organisaties die opgenomen zijn in het circuit van de Coppa Grinta! dragen een virtueel kwaliteitslabel. De toertocht in kwestie heeft een uitdagend parcours, een goede en verzorgde bevoorrading, degelijke faciliteiten voor de deelnemers en een toffe après bike.  

Het goede doel
Fietsen en tegelijk het goede doel steunen: ook dat is de Coppa Grinta!. Wie deelneemt aan een toertocht van de Coppa Grinta!, schenkt automatisch ook een deeltje van zijn/haar inschrijvingsgeld aan een goed doel. 

Jouw unieke inlogcode
Als deelnemer van de Coppa Grinta! geniet je een bijkomend voordeel: je kan in de prijzen vallen! Bij het inschrijvingspakket aan één van de dertien tochten van de Coppa Grinta!, ontvang je een kaartje met daarop jouw unieke inlogcode. Daar kan je dan bijgevolg mee aan de slag op de website van Coppa Grinta!. Registreer je code en maak kans op een exclusieve racefiets van Eddy Merckx (een Sallanches64 t.w.v. 2.199 euro), een sportvoedingspakket van Sportfoods.be of een prijzenpakket (wielershirts of een jaar lang Kwaremont!) van Kwaremontbier. Hoe meer Coppa Grinta!-tochten je fietst, hoe meer kans je maakt om de hoofdvogel af te schieten!

Gerelateerde artikels