Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fans kiezen het fietsdesign van Marianne Vos

Ridley betrekt supporters bij haar partnership met WM3 Pro Cycling.

In de Grote Prijs Sven Nys reed (en won!) Marianne Vos voor het eerst op een crossfiets van Ridley. Daar zijn ze bij de Belgische fietsfabrikant maar wat trots op. Ridley heeft ervoor gekozen om de wegfiets van WM3 Pro Cycling – zo heet de nieuwe, groen-zwarte equipe van Vos en haar collega’s – op een bijzondere manier vorm te geven. Dat doet ze namelijk samen met supporters en volgers van de koers.

In het bijzijn van de wielrensters hebben de mensen van Ridley vier verschillende designs ontworpen (zie hieronder). Alle vier kunnen ze op goedkeuring rekenen van Marianne Vos & co. Het is nu aan supporters om een favoriet te kiezen. Degenen die deelnemen aan de Facebook-actie maken kans op verschillende prijzen: een replica van de teamfiets (Liz SL), een VIP-pakket tijdens Omloop Het Nieuwblad en een koersdag met WM3 Pro Cycling. Een fan kan daarbij plaatsnemen op de bijrijdersstoel naast ploegleider Jeroen Blijlevens.

Iedereen kan tot en met 14 januari aan de actie deelnemen. Kort voor Omloop Het Nieuwsblad wordt het definitieve design bekendgemaakt. Tot die tijd trainen en rijden de rensters van WM3 Pro Cycling op een zwarte Ridley, die wordt gekenmerkt door een zwart penseeltje op de onderbuis. Op de bovenbuis staat ‘La Ridley’ vermeld. Onder die naam wil de fietsfabrikant uit Paal-Beringen de community fietsende vrouwen in beweging brengen, zo vertelde CEO Jochim Aerts van Ridley ons. Hij beschouwt Vos als hét uithangbord van zijn fietslijn voor vrouwen. 

  • design1.jpg
  • design2.jpg
  • design3.jpg
  • design4.jpg

Gerelateerde artikels