Deel dit artikel:

Expert Dial: de nieuwe zadeltas van Merida

Merida breidt haar lijn met accessoires uit. Nieuw is de Merida Expert Dial. Deze zadeltas is geschikt voor elk type fietser, van racefietser tot gravelbiker.

Voor veel fietsers is het formaat een belangrijk criterium bij de aanschaf. Menigeen wil geen groot gevaarte onder het zadel hangen. Wat dat betreft zit je goed met de Merida Expert Dial. Hij heeft een compact, plat formaat en biedt tegelijkertijd voldoende opbergmogelijkheden voor essentials, zoals huissleutels, kleingeld, een tubeless repair kit en een plakset. De zadeltas, gemaakt van polyester en PVC, bevat drie compartimenten en is opvouwbaar en waterafstotend.

De zadeltas heeft stijlvolle looks en een moderne draaisluiting. Door deze voor veel fietsers bekende sluiting met draaiknop en draad is de Merida Expert Dial strak tegen het zadel aan te snoeren. Dit voorkomt klapperen en irritante geluiden en tegelijkertijd ziet het geheel er gesoigneerd uit. De adviesprijs bedraagt 32,95 euro. Ga voor meer informatie naar de website van Merida.

Gerelateerde artikels