Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ervaar ‘De Hel’ vanaf de eerste rij met FUTURUM Quality Gear en Tjallingii

Parijs-Roubaix (zondag 8 april) is één van de klassiekers waar elke wielerliefhebber naar uitkijkt. FUTURUM Quality Gear biedt je in een winactie de kans om ‘De Hel van het Noorden’ vanaf de eerste rij mee te maken (2 keer 2 personen). Oud-prof Maarten Tjallingii is de gids.

Er is een uitgebreid programma in elkaar gezet. Op zaterdag 7 april komen de prijswinnaars samen in Utrecht. Van daaruit zak je samen met de andere geluksvogels af naar het Franse Compiègne, startplaats van de helleklassieker. Bij het hotel zorgt de Nederlander Tjallingii, die in 2016 de Ronde van België won en in 2011 op het podium van Parijs-Roubaix eindigde achter Johan Vansummeren, voor een gastvrij ontvangst.

Op zondag is het D-day. ’s Ochtends voor de start maak je met Tjallingii een rondje langs de teambussen en daarna bekijk je de kasseiklassieker op verschillende punten. Tjallingii, die in 2011 als derde eindigde, vertelt je tussendoor over alle ins en outs. Ook beantwoordt hij al je vragen. Aan het einde van de dag begint de terugreis.

Hoe maak je kans?
Belangrijk is dat je in het verleden iets van FUTUTUM Quality Gear hebt besteld. Heb je dat nog niet gedaan, dan kan je dat alsnog doen om in aanmerking te komen voor de tickets (vóór 26 maart). Ga daarna naar de aanmeldpagina en schrijf je in voor de actie (tot en met 26 maart). De winnaars krijgen bericht per e-mail.

Gerelateerde artikels