Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Eer afgezwaaide Cancellara met kunststuk voor aan de wand

Vergeet Cancellara nimmer met deze Spartacus-poster (limited edition).

Fabian Cancellara heeft afgelopen weekend definitief afgezwaaid. Met olympisch succes en overwinningen in de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en de Tour de France heeft de Zwitserse klasbak voor altijd een plaats veroverd in de harten van wielerfans. Voor wie ‘Spartacus’ wil blijven herinneren en eren, is deze grote, unieke poster (limited edition) wellicht interessant.

De poster heeft een grootte van 594 bij 840 millimeter (A1) en past in de standaard lijsten die overal verkrijgbaar zijn. De spartaanse helm in het posterontwerp is opgebouwd uit alle 109 overwinningen die Cancellara als prof boekte. De eerste profzege op Rhodos, de drie overwinningen in de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix, de acht Tour-etappes, de vier wereldtitels en natuurlijk het recente olympische succes in Rio de Janeiro; geen enkele overwinning ontbreekt.

De poster is er in een gelimiteerde oplage, gelijk aan het aantal profoverwinningen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Op de achterzijde staat een uniek nummer vermeld. De Spartacus-poster wordt geproduceerd op mooi, duurzaam papier (140 grams) met een natural look en wordt geleverd in een stevige koker. Het wielerkunststukje voor aan de wand is alleen online bij Le Baroudeur te bestellen (38,95 euro). 

kamer-poster1-b.jpg