Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Eddy Merckx opent Euro Cycling XP

Niemand minder dan wielerlegende Eddy Merckx opent de eerste editie van Euro Cycling XP. Dat wielerevenement vindt plaats van vrijdag 20 tot en met zondag 22 oktober in MECC Maastricht.

Euro Cycling XP moet de afsluiter worden van het wieler-, triatlon en mountainbikeseizoen. Tegelijkertijd markeert de beurs het begin van het winterseizoen waarin sporten als veldrijden en ATB de boventoon voeren. Op Euro Cycling XP presenteren grote merken zich aan het publiek en kunnen liefhebbers, amateurs en profs hun kennis delen over materiaal, training, technologie, aerodynamica, tactiek, voeding, mindset en coaching.

De opening met Eddy Merckx vindt plaats op vrijdag 20 oktober om 13.00 uur in MECC Maastricht. ‘De Kannibaal’ is zeker niet de enige bekendheid die van de partij is op de beurs. Verspreid over het lange weekend zijn ook onder meer Johan Museeuw, Marianne Vos, Jelle Vanendert, Marc Wauters en Johan Vansummeren aanwezig. Kijk op de website van Euro Cycling XP voor meer informatie over het programma.

Grinta! is ook aanwezig op Euro Cycling XP. Ons magazine heeft een eigen stand ((N.440). Als je een ticket hebt, kom dan zeker eens naar de stand. We hebben een mooie beursactie gepland staan.