Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

E-Fit Benelux lanceert Facebookgroep met online work-outs

De E-Fit studio's in België en Nederland sloten noodgedwongen hun deuren vanwege het coronavirus. Toch houden ze hun klanten in beweging. Elke dag delen ze trainingen, recepten en tips via de besloten Facebookgroep E-Fit Boost Programma.

De zaakvoeders van E-Fit Benelux en ambassadeur Evy Gruyaert blijven niet bij de pakken neerzitten nu de E-Fitters in België en Nederland niet meer bij hun E-Fit Studio terecht kunnen. “We willen dat mensen blijven sporten”, klinkt het bij zaakvoerders Andy Compernolle en Stephanie Raedt.

Daarop ontstond het idee om de besloten Facebookgroep E-Fit Boost Programma op te starten. “Samen met de E-Fit Coaches geven we live trainingen, delen we trainingsvideo’s, recepten en andere tips om de E-Fitters fit en slank te houden. De groep telt na één week al meer dan duizend leden. Ook niet-E-Fitters kunnen aansluiten door de E-Fit studio in hun buurt te contacteren. Gezond eten en bewegen is momenteel de boodschap die we krijgen. Wij laten de moed niet zakken door dit virus.”

E-Fit Benelux is de exclusieve distributeur in de Benelux voor E-Fit apparatuur. In België en Nederland zijn er meer dan honderd studio’s waar je kan E-Fitten. Met E-Fit bereik je in slechts twintig minuten achttien keer beter resultaat in vergelijking met traditionele fitness, zo claimt E-Fit Benelux.

  • Zie ook de website van E-Fit Benelux